Skip links

Oulun Hietasaareen monikäyttöistä majoitusta

DU Propertiesin varaushakemus Hietasaaressa sijaitsevasta entisen Pohton tontista etenee Oulun kaupungin päätöksenteossa. DUP:lla on tarkoitus parantaa alueen vetovoimaisuutta monikäyttöisillä majoituksen ja palveluiden kiinteistöillä. 

DUP:lla on ollut alusta pitäen ajatuksena rakentaa Hietasaareen ensisijaisesti matkailumajoitusta.

Otamme suunnitelmissamme huomioon Hietasaaren alueen luontoarvot, sillä juuri ainutlaatuinen luonto yhdistettynä majoitus- ja matkailupalveluihin tekee Hietasaaresta vetovoimaisen. Suunnittelemme rakentamista Pohton tontille sekä vieressä olevalle majoitustontille. Pohton tontilla olevat rakennukset on tarkoitus purkaa.

Korkean käyttöasteen majoitusta

Hankesuunnittelu aloitetaan, kun tonttivarauksesta on päätetty. Suunnittelemme alueelle korkean käyttöasteen ja monipuolisen käytön majoitustoimintaa, esimerkiksi pitkäaikaista loma-asumista erilaisilla palveluilla. Hankesuunnitelmat tullaan esittämään kaupungille suunnittelun edetessä. 

Olemme valmiita selvittämään alueelle kehitettävän hyvälaatuisen ns. tunnin golfkentän toteuttamista, mikäli alueen muiden tonttien käyttötarkoitukset sen mahdollistavat. Laadukas golfkenttä voi lisätä merkittävästi alueen vetovoimaisuutta. 

Golfkenttäsuunnitelmat eivät kohdistu nyt varaussopimuksen piirissä oleville tonteille.

Tiivistelmän ja päätösesityksen voi lukea kokonaisuudessa Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunnan esityslistalta.

Lisätietoja:

Tuomo Mertaniemi

Tuomo Mertaniemi

Toimitusjohtaja
+358 40 774 7661
tuomo.mertaniemi@dup.fi

Kiinteistöjen monikäyttö kehittyy jatkuvasti, haluatko kuulla lisää?

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajan hermoilla.